La gestió del cicle integral de l’aigua ja és una realitat

El dia 1 d’octubre de 2011 GUSAM s.a. iniciarà un dels projectes en què l’empresa més llargament ha treballat per poder-lo realitzar. Cal remuntar-se als inicis de la societat l’any 2003, per adonar-se de la importància que sempre se li ha donat a la gestió del cicle integral de l’aigua des de la societat. No va ser fins al 2009 que el Consell d’administració de la societat va desencallar un procés que el passat 28 de setembre de 2011 es va presentar davant dels mitjans de comunicació.

Aigües d’Arenys, la marca sota la qual GUSAM s.a. s’aproparà als veïns i veïnes del poble va explicar el seu projecte de la mà del seu President, Sr. Alfons Molons, el gerent, Sr. Lluís Muns i el responsable tècnic del servei Sr. Joan Danés. L’alcalde d’Arenys de Munt, Sr. Josep Manel Jiménez va presidir l’acte a la sala municipal.

Tots quatre van coincidir en destacar la importància de realitzar la gestió del cicle integral de l’aigua en base a un marc de servei públic però amb instruments de gestió propis. GUSAM s.a. en tant que eina de caràcter públic reuneix les característiques necessàries per donar resposta a aquesta voluntat i a més ara ja disposa d’una infraestructura i uns coneixements que permeten garantir un òptim nivell d’eficàcia i de seguretat en el compliment dels objectius marcats.

El President, Sr. Alfons Molons va agrair a tot l’equip tècnic de GUSAM s.a. la dedicació i l’esforç que al llarg dels anys han estat esmerçant en la preparació i estudi d’aquest projecte perquè ara ja sigui una realitat. En certa forma, aquest encàrrec constitueix un mitjà de valorització i reconeixement qualitatiu del treball que ha estat realitzant-se des de l’empresa municipal.

Podeu ampliar la noticia al web de l'Ajuntament d'Arenys de Munt i al portal maresme360.cat

Dimarts, 11 Octubre, 2011 - 07:21
Error al visualitzar la imatge